Προφίλ

Η Tax-Services ιδρύθηκε το 2014 και δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων λογιστικών, φορολογικών και επιχειρηματικών συμβουλευτικών υπηρεσιών  καλύπτοντας πλήρως το φάσμα που έχει ανάγκη κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους ή κλάδου δραστηριοποίησης, στο σύγχρονο περιβάλλον επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. 

Με συνέπεια και αξιοπιστία, και χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα λογισμικά της αγοράς, ανταποκρινόμαστε άμεσα και αποτελεσματικά στις ανάγκες της κάθε οντότητας, εταιρείας ή φυσικού προσώπου, και υποστηρίζουμε τους συνεργάτες μας στην προσπάθειά τους για ένα καλύτερο και πιο κερδοφόρο μέλλον. 

Γιατί να μας προτιμήσετε
✔ Εντοπίζουμε το πρόβλημα και προτείνουμε τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις που καταλήγουν στη σωστή και αποδοτικότερη απόφαση
✔ Μηδενίζουμε το χρόνο απασχόλησης του επιχειρηματία με τις λογιστικές & φορολογικές διαδικασίες
✔ Έχουμε δημιουργήσει οικονομίες κλίμακες που δουλεύουν για τους πελάτες μας
✔ Έχουμε απλοποιήσει και συστηματοποιήσει τις διαδικασίες για να μειώσουμε το κόστος παροχής των υπηρεσιών μας
✔ Συνεργαζόμαστε με έγκυρους νομικούς και συμβολαιογράφους,  για την ολοκληρωμένη υποστήριξη των επιχειρήσεων 

Στόχος μας  είναι να καλύπτουμε αποτελεσματικά κάθε λογιστική και φοροτεχνική ανάγκη σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, να δίνουμε άμεσες και έγκυρες λύσεις σε οποιαδήποτε ζητήματα προκύπτουν καθώς και να προσφέρουμε πολύτιμες συμβουλές και σωστή καθοδήγηση σε σημαντικά θέματα όπως επιχειρησιακά, λογιστικά, φοροτεχνικά.

Είτε είστε ιδιώτης, επαγγελματίας ή επιχείρηση, στόχος μας είναι η καλή εξυπηρέτηση που θα έχετε από εμάς προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες. Κάποιος από εμάς θα υπάρχει πάντα δίπλα σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.